Hieronder tref je diverse boeken aan waaruit wij onder andere onze inspiratie hebben gehaald.

Klik op de foto van het boek voor meer informatie over dit boek.

 

De auteur Simon Sinek:

– Begin met het Waarom – Start with Why

De cruciale vraag voor het versterken van jouw organisatie. Zowel voor de medewerkers als de klanten een reden om meer loyaliteit en verbinding te voelen!

loyaliteit, verbinding, versterken organisatie

loyaliteit, versterken organisatie, verbinding

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– Leaders Eat Last – Een voor allen, allen voor een

De prachtige voorbeelden hoe leiderschap werkt in de hoofden van de medewerkers. Wat soms wel werkt, maar voor korte termijn en wat beter werkt voor lange termijn. Biologisch verklaard!

leiderschap

 leiderschap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De auteur Stephan R. Covey:

Stephan. R. Covey – persoonlijke effectiviteit en leiderschap – een alom oude bekende, maar nog steeds een bestseller. Waarom: omdat het een eenvoudige benadering geeft om heel duidelijk je eigen leven concreet in de juiste richting te krijgen!

persoonlijke effectiviteit, leiderschap

persoonlijke effectiviteit, leiderschap persoonlijke effectiviteit, leiderschap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De auteur Stephan M.R. Covey:

Stephan. M.R. Covey – Speed of Trust – Snelheid van vertrouwen. Vertrouwen is een cruciaal punt om leiderschap en verkoop voor lange termijn gezond en sterk neer te kunnen zetten. Maar hoe pak je dat concreet aan vanuit jouw huidige situatie? Heel praktisch en logisch stappenplan om sneller resultaat te bereiken!

leiderschap, verkoop

leiderschap, verkoop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De auteur Daniel H. Pink:

Daniel H. Pink over Motivatie 3.0 – Drive. Geld is belangrijk, maar lang niet altijd meer het belangrijkste. Maar wat dan wel en hoe ga je daar mee om?

motivatie, persoonlijke groei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De auteur Marcus Buckingham:

Marcus Buckingham – Ontwikkel je sterke punten. Op school keek men altijd naar jouw laagste cijfers op jouw rapport. Daar moest aan gewerkt worden. De kracht van jouw kunnen ligt echter in die andere punten. Hoe maak je daar zo optimaal mogelijk gebruik van?!

 persoonlijke groei, persoonlijke ontwikkelingpersoonlijke groei, persoonlijke ontwikkelingpersoonlijke groei, persoonlijke ontwikkeling

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marcus Buckingham – Leiderschap. Als vervolg op zijn boeken over talent en competenties; hoe ga je als leidinggevende de juiste indeling van jouw manier van werk en communiceren echt met kracht invullen?

 leidinggeven

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De auteur Arend Ardon:

Arend Ardon – over verandering en leiderschap. Verandering kan soms lastig zijn. Zeker als de leidinggevenden, het midden management zelf alle blokkades (on)bewust oplegt. Hoe herken je samen deze remmingen en ga je ze te lijf!?

verandering, leiderschap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De auteur Ken Blanchard:

Ken Blanchard – Van weten naar doen. Je weet al jaren wat je zou moeten doen… maar tja.. nog steeds niet… hoe maak je deze switch?!

leiderschap, motivatie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De auteur Jim Collins:

Jim Collins – Good to great. Een 8 is leuk op een schaal van 10… maar hoe tevreden ben je daarmee? Wat doe je om daar een 9 of 10 van te maken?

ontwikkeling organisatie, groei, motivatie, leiderschap, effectiviteit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een goede site waarop veel interessante boeken te vinden zijn, is www.Managementboek.nl