Over TalentMotivatie

Talenmotivatie richt zich op het motiveren van talenten. Daarbij gaat het uit van de kracht die reeds bij talenten aanwezig is.

Hoe gaan we voor u te werk?

TalentMotivatie helpt jou om bewuster te kijken naar jouw talenten en motivaties. Hierbij gebruiken we vaak ook hulpmiddelen, zoals Insights® Discovery Profielen of assessment tools om zelfinzicht te versnellen en het ontwikkelproces te versterken. Naast inzicht in jezelf is kennis van anderen cruciaal voor jouw functioneren. Hoe stem jij jouw communicatie af met jouw directe collega’s, met je medewerkers en/of je manager, de toeleveranciers, klanten, en zo verder?! Daarvoor helpen we jou inzicht te krijgen in de diversiteit van mensen, de communicatiestijlen en wat wel en wat niet te doen ten behoeve van succesvolle communicatie.

Ook helpen we jou en jouw organisatie met het bewuster en duidelijker neerzetten van het bestaansrecht van jouw organisatie en jouw team. Alle facetten van het ondernemerschap kunnen we samen neerzetten en optimaliseren. We bieden inzicht in de versterkende raakvlakken van jou als persoon, binnen jouw functie en binnen jouw organisatie in samenwerking met anderen intern en extern! Hiermee creëer jij jouw persoonlijke synergie!

Samengevat levert TalentMotivatie dus:

–          Wanneer jij bewuster bent waar je goed in bent: jouw Talenten

–          Gelijk bewuster wat je leuk vindt om te doen, en weet wat je wilt bereiken: jouw Motivatie

–          Kan jij bewuster kiezen waar jij je energie voor inzet: jouw focus, jouw baan, jouw toekomst

TalentMotivatie uitnodigen?

Wees welkom om ons uit te nodigen. Dan vertellen we je graag meer. Natuurlijk horen we dan ook graag wat je wensen zijn en op welke wijze TalentMotivatie deze voor je in kan vullen. Is het tijd voor een bak koffie?