Visie en waarden

Onze visie en waarden zijn heel toepasselijk gericht op het motiveren van talenten.

TalentMotivatie zegt het zelf al. Het gaat om Talenten; waar ben je goed in? En Motivatie; wat vind je leuk om te doen en wat wens je te bereiken? Wat geeft jou energie?

Veel van deze vragen hebben ook direct invloed op elkaar, maar hoe pas jij dit bewust toe in jouw dagelijkse werk en privé leven?

Visie en waarden

Wat is ons bestaansrecht en waarom doen we dit zo graag? De toekomst ontwikkelen. Daar gaan we voor. Veel talent wordt of is ‘ingewikkeld’. Ontwikkelen is letterlijk dan ook hetgeen ingewikkeld is ontdoen van het jasje dat er omheen zit.

Waarden

Daarbij hebben we een aantal waarden die we hoog hebben zitten:

  • Wij willen meer mensen, helpen (vaker) meer plezier in hun werk te beleven;
  • Bijkomend uitgangspunt: unieke mensen verdienen een unieke benadering;
  • Samen bouwen we aan een duurzame relatie.

Talenten en Motivatie kunnen we ook benoemen voor een organisatie: Waar is deze goed in? En wat zijn de doelstellingen? Of nog dieper en vaak mooier; waar staan we voor als bedrijf? Wat is ons bestaansrecht? Koppelen we de Talenten, de Motivaties en het Bestaansrecht van jou en je collega’s met jouw bedrijf; dan wordt energie gebundeld tot een elkaar versterkende kracht.

Wij willen jou inspireren en helpen groeien binnen en buiten jouw (eigen) bedrijf; dat wil zeggen dat we je helpen met ondernemen, verkopen, leiderschap, gastvrijheid en samenwerking. Kortom gewoonweg anders en bewuster communiceren vanuit jezelf. Als uniek mens in een unieke plek bij een uniek bedrijf! De klanten die vanuit dezelfde waarden en vooral visie werken daar bouwen we langdurige relaties mee op. Een relatie waarin je samen komt tot meer inzicht en dus uiteindelijk het talent tot zijn of haar volle recht kunt laten komen.

Wie wil er nou standaard genoemd worden en/of ook zo behandeld worden?!