Onze mensen – ons netwerk

TalentMotivatie bestaat uit Reinier Teurlings en een team van zelfstandigen. Reinier Teurlings is oprichter van TMS (Teurlings Marketing Services) en TalentMotivatie. Sinds 1994 bestaat TMS als trainingsorganisatie voor de ICT markt. Vanaf 2000 is de focus op TalentMotivatie daarbij gegroeid naar de hoofdactiviteit nu.

Reinier Teurlings

Reinier is ondernemer, levensgenieter, inspirator en wil altijd blijven leren. Zijn levensmotto is: “celebrate everything”
Vandaar dat hij ook graag zijn passie en energie inzet om “Meer mensen (vaker) meer te laten genieten”. Als ondernemer heeft hij veel meegemaakt van de mooiste momenten tot ook diepe leerzame dalen.

Vanuit de praktijk ervaring is hij continue op zoek naar manieren hoe iedereen bewuster en met meer PLEZIER in het leven (en werk) kan staan. Bewust en serieus gericht op positieve energie uit wat je dagelijks doet. Klik hier voor de CV van Reinier Teurlings op LinkedIn

Onze mensen

Talent Motivatie kan een breed spectrum van diensten aanbieden. Dit doen we niet allemaal zelf, maar ook in combinatie met andere trainers en coaches die op deelgebieden nog meer ervaring, kennis en kunde hebben opgebouwd. Hierdoor kijken we bij elke opdracht welke trainer-coach het beste bij jou als persoon, jouw bedrijf en/of de vraagstelling past. Vanuit diverse kanten heeft Talent Motivatie een netwerk van ervaren trainers, coaches en consultants.

De professionals van TalentMotivatie dragen bij aan de kernwaarden en de werkwijze van TalentMotivatie. Stuk voor stuk ervaren ondernemers die weten wat het betekent om een organisatie te bouwen. Daarbij vanuit de Talenten van mensen denken en wat kan helpen bij de ontwikkeling. Motiveren en ontwikkelingen ligt dus in de genen van de trainers, coaches en business begeleiders.

Kortom: jouw vraag komt altijd bij de juiste trainer-coach terecht.